FK Fyllingsdalen inngår ny utstyrsavtale

Utstyrsleverandøren Nike og FK Fyllingsdalen signerte i dag en ny avtale som varer ut 2029. Samtidig signerte FKF avtale med Torshov Sport, som blir vårt forhandlerledd i avtalen.

Nike og Torshov sport blir fra 2025 FK Fyllingsdalen sin nye utstyrsleverandør. Den nåværende utstyrsavtalen med Umbro utløper ved årsskiftet.

-Vi er utrolig glade og stolte av å få på plass denne avtalen med Fyllingsdalen, sier Helge Jonasdal i Torshov Sport, -Vi skal bidra til å bygge klubb og styrke identiteten til Fyllingsdalen.

Styreleder Victoria Heckmann er også glad for avtalen. -Vi hadde gode tilbud fra mange seriøse og dyktige utstyrsleverandører, men etter en totalgjennomgang valgte vi å lande på Nike. Vi tror at denne merkevaren er den som best kan bidra til å samle klubben og tilhørigheten i FK Fyllingsdalen.  Samtidig tror vi også at dette blir populært blant våre medlemmer, sier hun.
 

-Torshov Sport holder til i sentrum, men har også gode nettløsninger. Samlet sett mener vi at dette gir medlemmene våre et meget godt tilbud når vi går over til den nye avtalen etter nyttår, sier Victoria.

Klubben vil komme ut med mer utfyllende detaljer for våre medlemmer knyttet til avtalen rundt årskiftet. 

Annonse: