Hans Lokøy ny daglig leder

Daglig leder Bård Groenhaag fratrer sin stilling – Hans Lokøy ny daglig leder fra 1. oktober

FK Fyllingsdalen meddeler at daglig leder, Bård Groenhaag, har valgt å fratre sin stilling som daglig leder. Bård tok over vervet som leder etter en lang og utfordrende periode for klubben, og har vært en sentral del av klubbens ledelse, og vi takker ham for hans innsats og engasjement i klubben.

Uttalelsene fra Bård:

«Jeg er utrolig glad for både muligheten og tilliten Styret gav meg ved ansettelsen i fjor, men dessverre så jeg meg nødt til å si opp min stilling før sommeren av personlige grunner, og jeg har nåtakket ja til nye utfordringer hos min tidligere arbeidsgiver AKER Solutions.

Jeg kommer til å fortsette i min rolle som trener / spillerutvikler i klubben, og ser frem til å være en del av klubben videre, men da på feltet.

På grunn av rykte/feilinformasjon som spres i organisasjonen er det viktig for meg å presisere at oppsigelsen ble gitt styret i slutten av juni, og har ikke noe med den pågående prosessen rundt ekstraordinært årsmøte 18. september å gjøre.»

 

Bård Groenhaag.jpg
Bård Groenhaag trer av som daglig leder​​​

Vi er samtidig glade for å kunne informere om at Hans Lokøy vil tiltre som ny daglig leder allerede fra 1. oktober. Hans kommer fra rollen som markeds- og arrangementsansvarlig i klubben, og vi ser dette som en styrking av kontinuiteten i det arbeidet som er lagt ned gjennom året. Bård vil i det resterende av oppsigelsestiden bidra til å sikre en god hand over til Hans samtidig som han vil fortsette å utføre de oppgaver som ligger til den daglige driften av klubben Klubben ønsker med dette å gi administrasjonen og ledelsen ro til å lede klubben videre fremover. Vi ønsker Bård lykke til med nye utfordringer og ser frem til et spennende samarbeid med Hans fremover.

 

Hans lokøy 2.jpg
Hans Lokøy blir ny daglig leder i FKF

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt styreleder i FK Fyllingsdalen.

Annonse: