J19 KVALIFISERT TIL NM 1. RUNDE

J19 er videre til NM etter seier kvalifiseringen.

Tirsdag møtte et ungt FKF-lag Stord i kvalifiseringsrunden til NM J19. Det endte tilslutt 3-0 til de lilla etter 90 minutter med meget bra fotball. Vi er gode i bevegelsen, ballen går fort og presist og vi spiller til tider Stord helt ut.

KAMPRESULTAT

• Stord - Fyllingsdalen: 0-3 (0-2)

• Vikahaugane Kunstgress

• 12.03.2024

• NM J19 Kvalifisering

En knallgod start på første omgang med høy kvalitet, intensitet og samspill resulterer i første mål som settes på corner etter bare 18 minutter. Maja Hæggernes slår ballen fra cornerflagget slik at den detter ned i 16-meteren, Stine Isaksen setter treffsikkert på 1 touch mens Olevine Clausen hindrer keeper og motspiller fra å hindre ballen i å treffe nettveggen.

Bare 3 minutter senere trues Stord sin boks igjen med en corner, denne gangen havner ballen til slutt langs dødlinjen da Olevine plukker ballen fra en motspiller. På vei ut av boksen blir hun dratt ned av en Stordspiller og det dømmes straffe. Tora Medby legger ballen på straffemerket, og setter den stang inn på høyre siden.

Med en 2 måls ledelse avsluttes en strålende første omgang.

Vi er ikke like påskrudde når andre omgang blåses i gang, men med mye innsats og vilje settes tilslutt 3-0-målet. Med lynraske Oline Solvang og Kamilla Austrheim fra J16 på venstre siden skapes det atter en gang uro og Kamilla får snappet opp ballen. Med et godt øye for spillet trer Kamilla ballen igjennom til Olevine som drar den med seg til dødlinjen, der chipper hun ballen over keeper og rett i beina på Madeleine Kolseth som rolig og kontrollert setter ballen i åpent mål.

Dette var en vel gjennomført NM-kamp som er med på å legge et godt grunnlag for videre spill i NM-J19.

1.ordinære runde i NM spilles 24. april, og FKF er med der som ett av fire lag fra Hordaland.