Maxi forlenger med Fyllingsdalen

Nordnesgutten overtok som trener for vårt herrelag sommeren 2023. Nå er FK Fyllingsdalen og Maxi enige om ny avtale i ytterligere to år, ut 2026.

Selv om laget "egentlig" rykket ned i fjor, men klarte seg på grunn av at Brumunddal måtte trekke seg, og har vært involvert i bunnstriden i Norsk Tipping-ligaen i år, er det ingen tvil om at Maxi Luedy har satt positive spor etter seg på Varden. Hans ankomst i fjor førte til et formoppsving og gjennom denne sesongen har vi sett jevn fremgang i resultatene. I mai trodde få at Fyllingsdalen skulle ha sjanse til å klare seg i divisjonen, men i høst har resultatene båret tydelig preg av at mye godt skjer på treningsfeltet. Klubben ønsker derfor å ha med seg Maxi på laget videre, uavhengig av om laget beholder plassen i 3. divisjon eller ikke. 

Maxi har kunnskap og verdier både på feltet som trener og utenfor feltet med sine visjoner og tanker om å bygge klubb

— Victoria Heckmann.

-Vi er sikre på at Maxi er et av de beste trenertalentene i landet og i tillegg til han skal ha hovedansvaret for A-lag herrer, sikrer den nye kontrakten at også våre spillere og trenere på aldersbestemte lag skal få glede av Maxi sin kompetanse, forteller daglig leder Hans Lokøy.

-Styret i FKF er utrolig stolte og glade for at Maxi viser oss, administrasjonen og klubben tillit ved å signere en ny avtale med oss for de neste to årene. Maxi har kunnskap og verdier både på feltet som trener og utenfor feltet med sine visjoner og tanker om å bygge klubb, sier vår styreleder Victoria Heckmann.

-Dette kommer til å bli veldig bra både for A-lag herrer og nedover i barne- og ungdomsfotballen, sier hun før hun fortsetter: -Gleder oss til veien videre, men først skal Maxi lede A-laget inn til ny seier og tre nye poeng i helgen!

Annonse: