Vellykket trener- og lagledersamling

Onsdag kveld gjennomførte vi en vellykket samling hvor over 60 trenere og lagledere tok turen til Lynghaug skole for å få litt inspirasjon fra både NFF Hordaland, Eirik Bakke og Eirik Horneland.

Som et ledd i arbeidet med å bli en kvalitetsklubb, men også som et tiltak for å bygge klubb inviterte Styret og Administrasjonen til en liten inspirasjonssamling for trenere og lagledere i klubben. Samlingen ble lagt ut med litt kort varsel, så derfor var det veldig gledelig å se at over 60 personer tok turen til Lynghaug Skole denne kvelden. 

Samlingen var delt i to deler. Vi startet med et innlegg fra NFF Hordaland med Stig Blindheim og Inge Heltne som snakket litt rundt prosessen med å bli kvalitetsklubb, hva som er fordeler med å være kvalitetsklubb og litt hva som er viktig å vite som trener/lagleder i en klubb som FK Fyllingsdalen. I etterkant fikk publikum mulighet til å stille spørsmål, og det kom flere spørsmål om både kvalitetsklubb, men også generelt om arbeidet som NFF Hordaland gjør. 

Etter NFF Hordaland var det tid for litt fotballpreik med Eirik og Eirik. Tidligere hovedtrener for Herrer A og nå U21 trener i NFF, Tom Mangersnes, ledet en samtale mellom Eirik Bakke og Eirik Horneland hvor de fortalte litt om sine erfaringer rundt å være foreldretrener og treneryrket generelt. Det kom mange interessante historier og reflekteringer som mange i publikummet kunne kjenne seg igjen i, både knyttet til å trene unge, men også eventuelle (eller ikke!) forskjeller mellom å trene gutter og jenter. De nevnte blant annet at som trener var det viktig å ha fokus på å spille mye fotball, jobbe med trygghet for den enkelte, samhold i gruppen og generelt hvor mye trivsel betyr. Det var også i etterkant av dette flere som hadde spørsmål til begge Eirikene. 

Alt i alt var det en veldig vellykket kort inspirasjonssamling, og vi håper de som var tilstede fikk utbytte av å være der.

Vi vil takke både NFF Hordaland med Stig Blindheim og Inge Heltne, Eirik Bakke, Eirik Horneland og Tom Mangersnes for at de alle tok seg tid til å være med på en slik samling i regi av FK Fyllingsdalen. Det setter vi stor pris på.

Vi ønsker å kjøre flere slike samlinger både for barn og voksne i klubben og vil informere videre om arrangementer i tiden som kommer 

Annonse: