Gratis draktsett

Regler rundt sponsede draktsett

Klubben får med jevne mellomrom spørsmål om det er greit for barne- og ungdomslagene å søke om gratis drakter via for eksempel BKK/Eviny og Sparebanken Vest.

Ettersom klubben har en avtale med utstyrsleverandøren Umbro, så foretrekker vi at dere søker om å få Umbro-drakter. Hvis draktene kun skal brukes på trening så kan dere selv velge hvilken farge dere ønsker å søke om.

Hvis drakten skal benyttes som bortedrakt så må dere bestille HVITE drakter. Hvit bortedrakt skal primært benyttes sammen med lilla shorts og lilla sokker. Hvis dette ikke passer bruker man sort shorts og hvite sokker.

Vi presiserer for ordens skyld at bortedrakter kun skal brukes hvis motstanderlaget har så lik draktfarge at det blir vanskelig for spillere og dommere å se forskjell - ikke på alle bortekamper.

Hvis dere har fått tildelt hvite Umbro-drakter er det mulig å gå på Sport Norge Spelhaugen og få trykket på FKF-logo på draktene. Vi gjør oppmerksom på at laget selv må dekke kostnadene som tilkommer for trykkingen.